play with it

                 
 
Det jag tycker är viktigast med smink, det är att du har roligt med det! Jag tycker det är så trist när folk använder smink för att de känner sig tvingade till det, för att passa in. Det är tyvärr lite så vårt samhälle ser ut och det är synd tycker jag. Jag har lärt mig att tycka om mig själv, som jag är och jag tycker att ett bra ställe att börja lära sig att sluta bry sig så mycket, är genom sminket! Så gör det för din skull! Ha kul med det! 
 
Skönhet och smink | eyes, kul, make up, mode, mode och stil, modeblogg, shadowing, smink | | 3 kommentarer

fluffy and cozy

  
  
    
  
Fluffy sweater - H&M // leggins - gamla, Bikbok // väska - nygammal favorit, H&M // örhängen - H&M 
 
Hej igen vänner! här kommer resten av outfiten jag visade lite utav tidigare. lite tristare bilder i och med att de inte är utomhus, men ibland tillåter vädret bara inte en kamera och då får det bli såhär. Iallafall, imorgon ska jag vara borta i Skurup hela kvällen med klassen, för då har vi en konsert där på ungdomsgården. Det ska bli spännande! Men jag känner att det kommer bli en lång dag, haha. Börjar 8 på morgonen och konserten är sedan inte slut förrän 8 på kvällen + lite nerplockning utav grejer samt en timmes resa hem igen. Men det ska bli roligt! Det verkar som att folket där är taggade på att se oss, så nu kör vi känner jag mest! ;) 
förhoppningsvis ska jag kunna knäppa av lite mer bilder imorgon, men jag skulle vilja fråga er om det är något ni vill se mer eller mindre utav? Om det är något jag borde börja med? Tacksam för tips. :) 
Nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar med hela dagen! Godnatt på er. 
Dagbok, Mode och stil | amatörfotograf, dagens outfit, hetaste stilen, mode, mode och stil, modeblogg, outfit, skönhet, smycken, stativ, stil, stil och skönhet | | En kommentar

2 år tillsammans

För exakt ett år sedan, när vi firade vårt första år ihop,
Och igår, när vi firade att det andra året var fulländat. 
Jag är så otroligt lycklig ♥
Dagbok | | 2 kommentarer
Upp