förändring?

               
Hej vänner, vad säger ni.. behöver jag inte en uppfräschning av håret? Ny hårfärg kanske? 

Det har tyvärr inte blivit så mycket uppdatering idag och morgondagen blir nog tyvärr också lite småtom, får se vad som hinns med! Jag jobbade i förmiddags också, sedan stack jag med mamma och pappa för att handla ett par stövlar till mig och en kavaj till mamma. Vi var borta väldigt länge vilket var kul! men det kändes konstigt att hela dagen gick så fort.. Det blir väl lätt så när solen går ner vid sex. 
Iallafall så var det därför helt omöjligt att ta några bilder när jag väl kom fram till Joel ikväll! så det får helt enkelt vänta.. Jag fick iallafall med mig ett par nya stövlar hem som tur var! Men också en söt vit poloklänning/tröja.. tror den är mångsidig! ;) 
Dagbok, Skönhet och smink | blond, brun, förändring, hetaste stilen, hårfärg, höst, höstmode, mode, mode och stil, modeblogg, shopping | |
#1 - - Fani:

Fin bild och tkr du var jättefin i håret!

Svar: Tack! och åter tack! kram!
Malin Stensson

#2 - - Elin:

Instämmer! Ditt hår är jättefint! KRAM

Svar: Tack så mycket! det var roligt att höra, hm.. får fundera! ;) kram!
Malin Stensson

#3 - - milina.blogg.se:

tycker din hårfärg är fin!

Svar: Tack så mycket, det var snällt! jag får väl helt enkelt fundera lite :)
Malin Stensson

#4 - - iisa:

tycker håret ditt är jättesnyggt, men det är ju alltid trevligt med en förändring, gör vad du känner för! :) btw. jag har samma tröjja :D fin bild också ^^

Svar: Tack! o ja, det stämmer ju! Det är ju så roligt med förändring o jag tror man tröttnar lättare själv, när man ser det i spegelen varje dag :') Vad roligt! den är så snygg i sin enkelhet ;) Tack!
Malin Stensson

Upp