Längtan efter popcorn

Hejhejhej vänner! Förlåt för min otroligt jäkla långa frånvaro. Jag skäms ju.. Jag tänker inte ens försöka ge en ursäkt utan bara köra på igen istället med att säga att; Nu jäklar ska det bli ändring! Jag tänker försöka hoppa ur mitt skal som fullblodad estetare och sluta försöka göra allt perfekt och bara ha kul istället! Tänker leka med det, istället för att stressa upp mig över allt som borde göras för att det ska bli så bra som möjligt. Nu väntar en ny era ;) haha, iaf..
På fredag ska jag åka och titta på The hobbit 3!!! Undra om jag är taggad alltså, speciellt på de underbara biopopcornen!
Vi var nämligen och såg The hunger games: mocking jay part 1 nyligen och på den salongen i byn hade de inga biopopcorn...(!) Så min trånande mage fick hålla sig lite till, men NU på fredag kan jag mättas äntligen! Det ska bli riktigt kul att se den. När jag såg första filmen så tyckte jag den var ganska dålig faktiskt, den var liksom långtråkig på något vis.. kanske var lite pga att storyn blir lite häftigare om man redan är inne i/älskar sagan om ringen triologin. Jag hade nämligen inte sett sagan om ringen sedan jag var i 8-9års åldern och kom därför inte ihåg så mycket. Men Joel övertalade mig till att se Sagan om ringen och när vi sedan såg The Hobbit 2 så vad jag helt fast. Helt underbar var den, och med ett sådant slut!! Jag har varit helt galen av nyfikenhet på hur det ska sluta..
Nu ska jag äntligen få veta det, med en stor burk popcorn i famnen.
                                             
Dagbok | |
Upp