fluffy and cozy

  
  
    
  
Fluffy sweater - H&M // leggins - gamla, Bikbok // väska - nygammal favorit, H&M // örhängen - H&M 
 
Hej igen vänner! här kommer resten av outfiten jag visade lite utav tidigare. lite tristare bilder i och med att de inte är utomhus, men ibland tillåter vädret bara inte en kamera och då får det bli såhär. Iallafall, imorgon ska jag vara borta i Skurup hela kvällen med klassen, för då har vi en konsert där på ungdomsgården. Det ska bli spännande! Men jag känner att det kommer bli en lång dag, haha. Börjar 8 på morgonen och konserten är sedan inte slut förrän 8 på kvällen + lite nerplockning utav grejer samt en timmes resa hem igen. Men det ska bli roligt! Det verkar som att folket där är taggade på att se oss, så nu kör vi känner jag mest! ;) 
förhoppningsvis ska jag kunna knäppa av lite mer bilder imorgon, men jag skulle vilja fråga er om det är något ni vill se mer eller mindre utav? Om det är något jag borde börja med? Tacksam för tips. :) 
Nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar med hela dagen! Godnatt på er. 
Dagbok, Mode och stil | amatörfotograf, dagens outfit, hetaste stilen, mode, mode och stil, modeblogg, outfit, skönhet, smycken, stativ, stil, stil och skönhet | |
#1 - - kmstyle:

snyggt! älskar fluffiga tröjor :)

Svar: Ja, det gör jag med, det är så skönt! :)
Malin Stensson

Upp