Halloween som Sweeney Todd

Hej vänner! 
längesen jag skrev sist nu, har varit väldigt oinspirerad och det är jag verkligen jätteledsen för, pga att jag ser att där är några trogna läsare som kikar in var dag, så hej igen på er och förlåt. ♥
Dessa veckorna som jag varit borta har det hänt lite grann. Jag har bland annat äntligen fått hem de där sjukt snygga skinnbyxorna som jag berättade om sist i rätt storlek (det tog lite tid) och de är snygga! 

Jag har varit sjuk under en hel vecka, vilket resulterade i att jag kom back i skolarbete. Sen när jag väl kom tillbaka till skolan, så var det snart nog dags för konsert! Det är ett program vi har jobbat med under en längre period nu och jag är väldigt stolt över oss! 

Efter konserten - som var i fredags - så var det dags för halloweenfest med klassen! Då bestämde jag och Selma oss för att klä ut oss till Sweeney Todd och Mrs. Lovett, vad tycker ni? Blev det bra? Jag tyckte faktiskt vi gjorde ett helt okej jobb med det vi hade hemma ;) 

Idag var jag hos Farmor och Farfar för lite fikamys, fotografering och intervju till ett reportage vi har fått i uppgift att göra på mediaproduktionen. Farfar var go' nog att ställa upp och jag tyckte det blev jättebra! 
 
Dagbok, Skönhet och smink | dress up, halloween, hetaste stilen, make up, mode, mode och stil, modeblogg, mrs lovett, smink, stil och skönhet, sweeney todd, utklädnad | |
#1 - - Sandra Lundin:

Blev ju superlikt Sweeney Todd. Så bra!

Svar: Tack så hemskt mycket! vad roligt :D
Malin Stensson

Upp