20 frågor

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Kan man välja my little pony's? räknas det som en tv-serie?

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Hm.. Jag ville bli mycket, men jag tror att det jag ville bli allra först, det var en så kallat "cirkusprinsessa". Eller jag kallade dom för det iaf. ;) 

3. Vilken är din favoritdoft?

Det var svårt! Men jag tror nog doften av pappa. Den har funnits där sen jag var liten, samma doft och som den typiska pappas flicka jag är, så ligger den varmt om hjärtat! 

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

hahaha asså denna frågan.. Jadu, eftersom en stenbumling inte kan se, lukta, känna, höra något eller har några känslor så förstår jag inte riktigt denna frågans relevans. Men om man nu hade kunnat det, så hade jag nog velat haka på i någon kär's ryggsäck med utkik över livet som passerar. Resor, vänner, familj och allt sånt där.

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Gråter antagligen och får panik, men det svaret är väl inte det som är tänkt antar jag haha, så jag skulle nog äta väldigt mycket gott och spendera så mycket tid med och krama om mina nära och kära så mycket jag kunnat!

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Well.. jag hade nog inte köpt lika mycket kläder, för killkläder är mycket dyrare! 

7. Vilket är ditt favoritverktyg?

haha, verktyg används inte så mycket av mig eftersom jag är otroligt klumpig och också saknar tålamod, men... Sågen är väl rätt bra eller nåt

8. Vad gör du om tio år?

Förhoppningsvis bor jag i någon stad med lägenhet, katt och sambo. Har klurat ut vad jag vill göra med mitt liv och jobbar väl hoppas jag. 

9. Vilken är din bästa danslåt?

Jag måste nog säga... Disneylåtar överlag, det är då man kan släppa loss ;)

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

Mina egna kläder och ha skithäftiga outfits varje dag! 

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Freak out. Haha, det är inte ens mänskligt med så mycket pengar, men jag hade nog shoppat en hel del bara för att jag kunnat! Sen hade jag skaffat lägenhet, katt, massa fina inredning, resa överallt! Eftersom det är en så sjuk summa, så hade jag nog inte behövt jobba något under resten av mitt liv och ändå leva lyxliv och då behöver man ju knappt tänka på att spara heller. Men jag tror även jag hade skänkt mycket till välgörenheter. 

12. Vad tycker du om ordet hen?

Haha, det är väl bra! Det är ett ord, förstår inte riktigt varför man skulle bli så upphetsad över det såsom vissa blir. 

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Oj! jag har ju inget eget direkt, men det krävs kanske inte? För isåfall så är det nog pappas köttfärsås! Den kan jag nog göra sovandes ;) förutom den, så Rabarberpaj med knäcktäcke! Men mat är helt klart min starka sida, även fast bakning också är otroligt kul. Det är bara roligt att stå i köket över huvudtaget helt enkelt! 

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Asså det här är ett väldigt svårt och mycket allvarligt ämne... I en perfekt värld så önskar jag att vi hade kunnat leva bredvid varandra, djur och människor. Utan uppfödningar och massproducering. Men verkligheten är lite tuffare. Jag är själv uppvuxen på en bondgård så jag vet ju vilken kärlek de allra flesta bönder har till sina djur, de vårdar, matar, strör och tar hand om dom. Inte så mycket för lönen, för den är inte stor, utan pga att deras djurintresse. Sålänge man tar väl hand om djuren och deras liv avslutas på ett sådant sätt så att de slipper lida, så vill jag nog ändå säga att jag tycker det är okej. Vi människor är ju faktiskt allätare så vi kan välja! Och det tycker jag att alla ska få ha rätten att göra. Men de flesta av oss hade nog mått bra av att äta lite mer vegetariskt, variera oss lite helt enkelt. 

15. Är du beroende av något?

Jag tror på riktigt att jag är matberoende. Haha, inte sockerberoende, snabbmatsberoende eller annat utan MATberoende, typ pasta, potatisgratäng, köttgryta, sallader, spenatlasagne. Gud, jag vill äta hela tiden..

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Oj! Det tror jag inte att jag kommer på förrän jag hör dom! Men Disney ligger ju varmt om hjärtat och Harry Potter! 

17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Djurplågeri, låga - till inga straff alls för hemska brott här i Sverige, rasism, mobbning, ojämställdhet.. Ja listan blir lång.

18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Nja, det skulle väl isåfall vara att hänga upp kläderna när du har använt dom på en stol, sängkanten eller liknande så att dom vädrar istället för att tvätta dom även om dom inte är skitiga, då tar man mindre på miljön och dessutom - slipper tvätta. 

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

DEN HÄÄÄÄR!!  Skrattar lika mycket varje gång... 

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Ganska lik är jag nog ändå! Men det har hänt väldigt mycket sedan jag var ett barn. Men jag är fortfarande lika klumpig och nyfiken ;)

Dagbok | 20 frågor, blogger, bloggfrågor, blogglista, fashion, fashion blogger, mode, mode och stil, modeblogg, skönhet och smink, stil och skönhet | |
Upp