Förberedelser

 
Hej bloggen! hur är läget? Hos mig är det iallafall fullt upp just nu! Skolan är fullt igång med arbeten och läxor, jobbet börjar på söndag och dagen innan det ska vi fira mig med släkt eftersom jag fyller år på onsdag nästa vecka! Så det är mycket på gång just nu, haha. Jag insåg att jag inte postat någon bild på de cupcakes jag och Joel bakade innan jul, så jag tänkte att det passade bra nu med tanke på att jag ska göra några till kalaset! Jag håller också på med dekorationer just nu, så därför tänkte jag lägga upp lite sådana här med tutorials också snart. 
För övrigt så har jag börjat dra ner på kolhydraterna i kosten som ett litet experiment eftersom jag är så trött och orklös alltid, och det funkar! Du kan inte ana vilken energi jag har haft de senaste två veckorna, till skillnad från innan. Jag antar att det är såhär en människa ska må egentligen! Att faktiskt orkar med sin vardag, haha. Imorgon tänkte jag också försöka ta lite enkla outfit-bilder igen, några stycken förhoppningsvis, men det får vi se! Nu ska jag fortsätta leta inspiration, fundera, knåpa och pyssla lite till innan jag går och lägger mig för dagen. Godnatt! 
Dagbok | amatörfotograf, bakning, blogger, cupcakes, dekoration, fashion blogger, light, mode, mode och stil, modeblogg, muffins | |
#1 - - carro:

Mums!

Svar: ja verkligen! :)
Malin Stensson

Upp