Nu är julen över

             
                                 
 
Hej igen allihop! Gud vad det var längesedan nu. God jul, Gott nytt år och God fortsättning till er allihop såhär i efterskott! :')
Jag har verkligen haft supermysigt detta jullovet och kände verkligen att jag behövde ta mig ledigt från allt. Jag har gjort så lite jag bara kunnat, sovit länge och tittat på mängder av disneyfilmer. Supermys. 
Hoppas ni också haft det mysigt över julen. Jag fick så otroligt många och fina presenter i jul, och det verkade som att folket blev glada över mina julklappar till dom också och det är nästan det roligaste tycker jag. Att se hur dom reagerar! 

Två presenter som jag blev sådär lite extra glad över det var min superfina klocka från GHW. Det var egentligen en herrklocka, men jag älskar den. Den är sådär stilren och enkel och samtidigt lyxig. Den är helt enkelt perfekt!
Den andra presenten var från Joels syster, jag blev jättechockad när hon plockade fram den där gigantiska lådan som innehöll två stycken stora ramar med foton på mig och Joel i. En till honom, och en till mig. Jag blev jätterörd faktiskt, jag var verkligen inte beredd på det. Dessa korten tog hon nämligen på oss en dag när hon ville ha hjälp med ett projekt som hon höll på med, så jag har inte sett dom innan ens. Jätteroligt, och jätteglad blev jag! 

Nyår firades med goda vänner i ystad med trerätters middag och snack och skratt och avslutning vid hamnen med massa raketer. Underbart var det. Önskade jag hade tagit några outfit bilder då innan, men eftersom jag sagt att jag skulle vara ledig så blev det inte så. Får återskapa looken en annan dag ;) puss på er!
 
Dagbok | GHW, GHW klocka, armbandsur, blogger, fashion, fashion blogger, fotografi, julklappar, mode, mode och stil, modeblogg, presenter, prylar | |
#1 - - Olivia:

Gud vilken fin klocka!:)

Svar: Ja det är den verkligen! är så glad för den :)
Malin Stensson

#2 - - Malva:

Haha, tror nog aldrig att någon blivit SÅ glad och rörd för en present jag gett, jättekul! Kram

Svar: haha, nej det kan jag tänka mig! Nog för att jag är en ganska känslig person, men det var så fint! kram på dig,
Malin Stensson

Upp